Kasus - Dolanan Mobil

Katrangan singkat:

Minangka ahli sing dipercaya ing industri otomotif, mobilitas lan transportasi, kita bisa nulungi sampeyan nemokake solusi sing cocog karo standar safety, tes lan kinerja produsen peralatan otomotif.


Detail Produk

Tag produk

20
19
Panggonan asal Guangdong, China
Jeneng merek Popper Mould-Tech
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk baja
Bahan Plastik Kab PP, PC, PA, PA6, ABS, PET, PVC, POM.etc
Sistem Gate Pelari Kadhemen / Pelari Panas
Ejeksi Pin / Stripper Plate.lsp
Plat AB 1.1730 / P20 .etc
Alat Urip Prototipe - 1.000.000 poto
Mold Base LKM stand moldbase - Salin komponen HASCO
Rongga & Inti P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc
Rampung lumahing Polandia / Tekstur / Perawatan panas.lsp
Jumlah Rongga Wektu timbal cetakan tunggal / kaping / kulawarga: 3-8 minggu

Cetakan injeksi plastik kanggo dolanan
Akeh dolanan plastik digawe kanthi cetakan injeksi, dolanan plastik duwe kaluwihan kekuatan sing apik, bobot entheng, dekorasi warna-warni, desain kompleks lan ekonomi.China minangka pasar paling gedhe kanggo dolanan plastik, uga produsen paling gedhe.Akeh manufaktur dolanan plastik sing misuwur ing donya wis nggawe pusat riset lan fasilitas manufaktur ing China, kayata Hasbro, Lego, Mattel.

Mesin CNCMesin CNC

Plastik Injeksi MoldingPlastik Injeksi Molding

Molding injeksi kanggo Toys plastik
Produksi cetakan injeksi volume dhuwur mbutuhake cetakan Kelas 101, desain nozzle panas lan produksi otomatis dianjurake kanggo nyuda biaya cetakan.Yen sampeyan mutusake kanggo nambah bahan plastik daur ulang, waspada marang kapadhetan lan kekuwatan sing bisa dikompromi.Bagean dolanan tansah katon warni., Rasio pencampuran bubuk warna lan parameter cetakan injeksi kudu diputusake;Yen ora, warna saben bagean bagean bakal duwe panyimpangan sing ora bisa ditampa.

Bagian dolanan plastik cetakan injeksi biasane mbutuhake proses sekunder kaya lukisan, lapisan, layanan percetakan kaya Popper Mold-Tech kanggo nyuda tingkat kethokan lan risiko.

4

pro-3drw


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita