Produk

  • Kasus - Plastik Shell Electronics

    Kasus - Plastik Shell Electronics

    Peranan Molding Injeksi Plastik ing Industri Otomotif
    Sanajan Industri Otomotif umume nggunakake logam lan baja, panggunaan plastik ing produksi truk lan mobil dadi populer saiki.Ana macem-macem alasan kanggo nambah panggunaan plastik ing industri otomotif.

  • Kasus - Blender Mold

    Kasus - Blender Mold

    Perusahaan digital wis berkembang kanthi eksponensial lan uga njaluk komponen mesin sing bisa digunakake ing njero piranti listrik lan digital.

  • Kasus - Penutup AC

    Kasus - Penutup AC

    Komponen kanggo produk perawatan udara, mesin kopi, perawatan lantai, rice cooker, AC, kompor, mesin cuci piring, kulkas, mesin cuci, pengering ....

  • Kasus - Mold Gear

    Kasus - Mold Gear

    Minangka ahli sing dipercaya ing industri otomotif, mobilitas lan transportasi, kita bisa nulungi sampeyan nemokake solusi sing cocog karo standar safety, tes lan kinerja produsen peralatan otomotif.

  • Kasus - Cangkang Plastik Elektronik

    Kasus - Cangkang Plastik Elektronik

    Sanajan nyatane elektronik wis suwe banget sajrone sawetara dekade kepungkur, industri kasebut ora bakal adoh tanpa plastik.Ing pirang-pirang cara, plastik lan elektronik kerja bareng kanggo ngasilake gadget sing kita duwe saiki.Plastik ngasilake piranti elektronik sing praktis kanggo konsumen rata-rata kanthi nggawe desain luwih ramah pangguna lan nyuda biaya manufaktur.

  • Kasus - Bumper Part Otomotif

    Kasus - Bumper Part Otomotif

    Molding Injeksi Otomotif Kapabilitas ngecor injeksi kanggo proyek otomotif R&D, nganyarke produk lan proses, pangembangan cetakan lan pangembangan formulasi otomotif

  • Kasus - Dolanan Mobil

    Kasus - Dolanan Mobil

    Minangka ahli sing dipercaya ing industri otomotif, mobilitas lan transportasi, kita bisa nulungi sampeyan nemokake solusi sing cocog karo standar safety, tes lan kinerja produsen peralatan otomotif.

  • Kasus - Bagean Plastik Mesin Mobil

    Kasus - Bagean Plastik Mesin Mobil

    Minangka ahli sing dipercaya ing industri otomotif, mobilitas lan transportasi, kita bisa nulungi sampeyan nemokake solusi sing cocog karo standar safety, tes lan kinerja produsen peralatan otomotif.

  • Kasus - Cangkang Elektronik Plastik

    Kasus - Cangkang Elektronik Plastik

    Didhukung dening tim profesional sing duwe kawruh lan pinter, kita bisa nyukupi panjaluk sing paling dhuwur, manawa ana pesenan barang favorit utawa tambahan sing bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.aplikasi electrical.akeh fun sing ngidini kita ngenali tantangan tartamtu sing diadhepi para pelanggan.Tanpa pelanggan sing dihargai, kita ora bisa dadi pemasok perdagangan utama.

  • Kasus - Cangkang Plastik Elektronik

    Kasus - Cangkang Plastik Elektronik

    Panggonan asal Guangdong, China Brand Name Popper Mould-Tech Shaping Mode Mold Injeksi Plastik Bahan Produk Bahan Plastik Baja PP,PC,PA,PA6,ABS,PET,PVC,POM.etc Gate System Cold Runner / Hot Runner Ejection Pin/ Stripper piring.etc AB plate 1.1730 / P20 .etc Tool Life Prototype – 1.000.000 shots Mould Base LKM stand moldbase – Nyalin komponen HASCO Cavity&Core P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc Permukaan finishing Polish/Tekstur
  • Kasus - Part Lampu Otomotif

    Kasus - Part Lampu Otomotif

    Panggonan asal Guangdong, China Brand Name Popper Mould-Tech Shaping Mode Mold Injeksi Plastik Bahan Produk Bahan Plastik Baja PP,PC,PA,PA6,ABS,PET,PVC,POM.etc Gate System Cold Runner / Hot Runner Ejection Pin/ Stripper piring.etc AB plate 1.1730 / P20 .etc Tool Life Prototype – 1.000.000 shots Mold Base LKM stand moldbase – Nyalin komponen HASCO Cavity&Core P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc Permukaan finishing Polish/ Tekstur
  • Kasus - Cetakan Air Conditioner Plastik

    Kasus - Cetakan Air Conditioner Plastik

    Panggonan asal Guangdong, China Brand Name Popper Mould-Tech Shaping Mode Mold Injeksi Plastik Bahan Produk Bahan Plastik Baja PP,PC,PA,PA6,ABS,PET,PVC,POM.etc Gate System Cold Runner / Hot Runner Ejection Pin/ Stripper piring.etc AB plate 1.1730 / P20 .etc Tool Life Prototype – 1.000.000 shots Mould Base LKM stand moldbase – Nyalin komponen HASCO Cavity&Core P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc Permukaan finish Polish/ Tekstur
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2