Layanan Kita

Wiwit ngadeg, kita wis ngirim layanan manufaktur Cetakan Injeksi Plastik sing dipercaya, bisa dipercaya, lan berkualitas kanggo macem-macem industri.Kita khusus ing Molding Injeksi Plastik, Molding Injeksi Kustom, lan Molding Injeksi Prototipe.Foshan Popper Mold-Tech minangka salah sawijining pabrik anyar sing dikenal kanthi kemampuan ngecor injeksi plastik.Molding Injeksi Plastik minangka seni, lan kita ahli.Thanks kanggo peralatan kualitas lan karyawan trampil, sampeyan bisa ngandelake kabeh kabutuhan manufaktur alat plastik.Kabeh proses lan tata cara kita miturut Standar Internasional Molding Injeksi Plastik.
Saben Mold wis menehi kesaksian karo peralatan uji coba canggih sadurunge dikirim menyang pelanggan.Apa sampeyan pengin cetakan injeksi plastik kanggo bisnis cilik utawa kanthi ukuran sing luwih gedhe, kita duwe kapasitas sing dijamin!

Bahan Kita Proses

o Bahan sing diisi
o Bagian Busa
o Resin komoditas
o Campuran Kinerja Tinggi
o Resin sing angel dicetak

Industri Kita Nglayani

o Pertanian
o Medis
o Otomotif
o Elektronika
o Laboratorium
oAerospace
oIndustri
Pasar oOEM
oSports
o Transportasi

Apa Pilih Kita

o Bantuan Desain Lengkap
o Konstruksi Cetakan Kustom
oPacking Aman lan Aman saka Cetakan
o Majelis Kamar Resik
o24/7 Dhukungan Pelanggan
o Protokol Keamanan Standar Internasional
o Tarif Kompetitif
o Fleksibilitas Tinggi
o Kacepetan

Ing Foshan Popper Mold-Tech, kita nggunakake kawruh teknis babagan proses Molding Injeksi Plastik lan bahan kanthi layanan pelanggan kanggo responsif kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Fokus ing kualitas ndadekake kita ngadeg ing antarane pabrik Molding Injeksi Plastik liyane.