Kasus - Cangkang Plastik Elektronik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

2
1
Panggonan asal Guangdong, China
Jeneng merek Popper Mould-Tech
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk baja
Bahan Plastik Kab PP, PC, PA, PA6, ABS, PET, PVC, POM.etc
Sistem Gate Pelari Kadhemen / Pelari Panas
Ejeksi Pin / Stripper Plate.lsp
Plat AB 1.1730 / P20 .etc
Alat Urip Prototipe - 1.000.000 poto
Mold Base LKM stand moldbase - Salin komponen HASCO
Rongga & Inti P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc
Rampung lumahing Polandia / Tekstur / Perawatan panas.lsp
Jumlah Rongga Wektu timbal cetakan tunggal / kaping / kulawarga: 3-8 minggu

Potensi Injeksi Molded Electronic Parts

Dadi pemangku kepentingan sing penting ing industri cetakan injeksi plastik, kita wis akeh pengalaman ngrancang lan nggawe bagean cetakan injeksi plastik kanggo macem-macem sektor elektronik, kalebu:

● Lencana Pelanggan
● Kasus telpon seluler
● Tutup baterei
● Kasus baterei
● Panel Kontrol Keamanan Ngarep
● Instrumen Tes
● Bezels Desktop lan Server
● Molded Name Plates
● Lensa Tampilan saka Ponsel
● Enclosures Router
● Injeksi Nyetak Antena

Macem-macem bahan plastik digunakake kanggo nggawe bagean elektronik plastik liwat Molding Injeksi plastik, kayata:

● ABS
● PC
● TPU
● PA
● HDPE
● PP

Yen sampeyan pengin entuk kawruh luwih akeh babagan operasi lan bahan, disaranake sampeyan njupuk demo virtual ing bagean materi.

Plastik Injeksi Molding

Industri telekomunikasi saya suwe saya maju ing tengah-tengah perkembangan teknologi paling anyar sing ndadekake sawetara perusahaan bisa ngluncurake piranti elektronik modern.Yen sampeyan pengin dadi perusahaan elektronik sing bisa dipercaya kanggo para pelanggan, sampeyan kudu njamin presisi lan keahlian profesional ing piranti elektronik lan komponene.Prioritas efisiensi lan kualitas piranti sampeyan minangka cara paling apik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing terus berkembang.Texas Injection Molding minangka produsen lan desainer bagean plastik profesional sing nawakake macem-macem layanan sing ana gandhengane karo cetakan injeksi plastik kanggo macem-macem proyeksi, kayata:

Desain kanggo Dhukungan Manufaktur

Pangembangan Bahan Plastik

Pengujian lan spesifikasi Bahan Plastik sing cocog karo UL, CSA, RoHS, lan spesifikasi internasional liyane

Bangunan cetakan injeksi lan teknik

Molding Injeksi Plastik Custom

Dekorasi bagean plastik, kemasan, lan perakitan

Kemitraan karo produsen kontrak jangka pendek utawa akeh

4

pro-3drw


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita