Peran pin ejector, tabung push lan pin ejector ing cetakan injeksi

Peran pin ejector, tabung push lan pin ejector ing cetakan injeksi

剖面图

 

Nalika mesin injeksi meneng digunakake, tekanan ing ndhuwur meneng nalika meneng muter lan mundur diarani tekanan plasticizing, uga dikenal minangka tekanan bali.Gedhene tekanan iki bisa diatur dening katup relief ing sistem hidrolik.

 

Ejector: Ejector nyurung piring ejector kanggo mindhah silinder kawat ejector tetep ing piring ejector, lan nyurung bagean plastik (produk) lan sampah metu saka rongga jamur utawa inti kanggo entuk efek demoulding.Rod ejector umume diusir.Struktur sing bisa digunakake kanggo ejeksi uga kalebu piring push, pipa jacking, lsp.

Tabung push: Tabung push uga digunakake kanggo push metu produk.Biasane digunakake ing panggonan kayata bolongan sekrup lan pilar kanggo bantuan demolding.

 

Tabung push: Tabung push uga digunakake kanggo push metu produk.Biasane digunakake ing panggonan kayata bolongan sekrup lan pilar kanggo bantuan demolding.

 

Ejector: Kerusakan lumahing ejector luwih cilik kanggo bagean plastik, lan cocok kanggo kahanan ing bagean ejection nduweni presisi lan syarat permukaan.

 

Ing injeksi, ukuran tekanan plasticizing kudu diganti kanthi desain sekrup, syarat kualitas produk lan jinis plastik.Yen kahanan kasebut lan kacepetan rotasi sekrup tetep ora owah, nambah tekanan plasticizing bakal ngiyatake shearing.Efek kasebut yaiku nambah suhu leleh, nanging bakal nyuda efisiensi plastikisasi, nambah aliran mbalikke lan aliran bocor, lan nambah daya nyopir.

 

Kajaba iku, nambah tekanan plasticizing asring bisa nggawe suhu seragam nyawiji, pencampuran colorant seragam, lan gas ing nyawiji bisa kosong.Ing operasi umum, keputusan tekanan plasticizing kudu paling sithik ing premis kanggo njamin kualitas produk.Nilai spesifik beda-beda gumantung karo macem-macem plastik sing digunakake, nanging biasane arang ngluwihi 20 kg / cm².

 

Informasi lengkap:

 

Wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake proses ngecor injeksi diarani siklus ngecor, uga dikenal minangka siklus ngecor.Sejatine kalebu bagean ing ngisor iki:

 

Siklus cetakan: Siklus cetakan langsung mengaruhi produktivitas tenaga kerja lan panggunaan peralatan.Mulane, ing proses produksi, wektu sing cocog ing siklus ngecor kudu shortened sabisa miturut premis kanggo njamin kualitas.Ing kabeh siklus ngecor, wektu injeksi lan wektu cooling sing paling penting, padha duwe pengaruh nemtokake ing kualitas produk.

 

Wektu ngisi ing wektu injeksi sacara proporsional langsung karo tingkat ngisi, lan wektu ngisi produksi umume udakara 3-5 detik.Wektu nahan tekanan ing wektu injeksi yaiku wektu tekanan kanggo plastik ing rongga, sing nyebabake proporsi gedhe saka kabeh wektu injeksi, umume udakara 20-120 detik (bagean sing kandel ekstra bisa nganti 5-10). menit).


Wektu kirim: Aug-06-2022