Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka Injection Molding

Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka Injection Molding

1. Analisis panyebab retak produk cetakan injeksi

 

Retak, kalebu retak filamentous, mikro-retak, putih ndhuwur, retak, lan krisis trauma disebabake tancep bagean lan balapan mlayu, miturut wektu gawe, iku dipérang dadi demoulding cracking lan aplikasi cracking.Ana utamane alasan ing ngisor iki:

 

1. Pangolahan:

 

(1) Yen meksa Processing dhuwur banget, kacepetan cepet banget, materi liyane kebak, lan wektu injeksi lan meksa nyekeli dawa banget, iku bakal nimbulaké kaku internal gedhe banget lan retak.

 

(2) Nyetel kacepetan lan meksa bukaan jamur kanggo nyegah release jamur lan retak disebabake drawing dipeksa kanthi cepet.

 

(3) Ngapikake suhu cetakan kanthi bener kanggo nggawe bagean gampang dibongkar, lan nyuda suhu materi kanthi tepat kanggo nyegah dekomposisi.

 

(4) Nyegah retak amarga garis las lan degradasi plastik sing disebabake dening kekuatan mekanik sing luwih murah.

 

(5) Gunakake agen release jamur sing cocog, mbayar manungsa waé kanggo asring ngilangke aerosol lan bahan kimia liyane ditempelake ing lumahing jamur.

 

(6) Kaku ampas saka workpiece bisa ngilangi dening annealing perawatan panas sanalika sawise mbentuk kanggo ngurangi generasi retak.

 

2. Cetakan:

 

(1) Ejeksi kudu seimbang.Contone, jumlah pin ejector lan area cross-sectional kudu cukup, slope demolding kudu cukup, lan lumahing rongga kudu cukup Gamelan, supaya minangka kanggo nyegah retak amarga konsentrasi kaku residual ing ejection disebabake dening pasukan njaba.

 

(2) Struktur workpiece ngirim ora tipis banget, lan bagean transisi kudu nggunakake transisi busur sabisa kanggo nyegah konsentrasi kaku disebabake sudhut cetha lan chamfers.

 

(3) Gunakake minangka sethitik insert logam sabisa kanggo nyegah kaku internal saka nambah amarga prabédan ing shrinkage antarane insert lan bagean.

 

(4) Saluran inlet udara demoulding sing cocog kudu disetel kanggo bagean ngisor jero kanggo nyegah pembentukan tekanan negatif vakum.

 

(5) Saluran utama cukup kanggo nggawe materi gapura demould nalika wis wektu kanggo nambani, supaya gampang kanggo demould.

 

(6) Bushing sprue kudu disambungake menyang muncung kanggo nyegah bahan sing adhem saka nyeret lan bagean kasebut nempel ing die tetep.

 

3. Bahan:

 

(1) Isi bahan daur ulang dhuwur banget, nyebabake kekuwatane bagian sing kurang.

 

(2) Kelembapan dhuwur banget, nyebabake sawetara plastik reaksi kimia karo uap banyu, nyuda kekuwatan lan nyebabake ejeksi lan retak.

 

(3) Bahan kasebut dhewe ora cocog kanggo lingkungan sing diproses utawa kualitase ora apik, lan polusi bakal nyebabake retak.

 

4. Sisi mesin:

 

Kapasitas plasticizing saka mesin ngecor injeksi kudu cocok.Yen kapasitas plasticizing cilik banget, iku ora bakal kebak pipis lan dadi brittle.Yen gedhe banget, bakal degradasi.

 

 

Ndaftar kanggo kelas umum Zhenye Injection Molding Exchange tanggal 24 September

 

2. Analisis panyebab gelembung ing produk cetakan injeksi

 

Gas gelembung (gelembung vakum) tipis banget lan kalebu gelembung vakum.Umumé, yen umpluk ditemokake ing wayahe mbukak jamur, iku masalah gangguan gas.Pembentukan gelembung vakum amarga ora cukup ngisi plastik utawa tekanan rendah.Ing cooling cepet saka jamur, bahan bakar ing sudhut growong ditarik, asil ing mundhut volume.

 

Solusi:

 

(1) Tambah energi injeksi: meksa, kacepetan, wektu lan jumlah materi, lan nambah meksa mburi kanggo nggawe Isi lengkap.

 

(2) Tambah suhu materi lan mili lancar.Mudhunake suhu materi kanggo nyuda shrinkage, lan kanthi tepat nambah suhu jamur, utamane suhu jamur lokal ing ngendi gelembung vakum dibentuk.

 

(3) Setel gapura ing bagean nglukis saka bagean kanggo nambah kahanan aliran nozzles, balapan mlayu lan gapura, lan ngurangi konsumsi layanan mencet.

 

(4) Ngapikake kondisi exhaust saka jamur.

 

3. Analisis Penyebab Warpage lan Deformasi Produk Cetakan Injeksi

 

Fenomena deformasi, mlengkung lan twisting produk cetakan injeksi utamane amarga kasunyatan manawa tingkat penyusutan ing arah aliran luwih gedhe tinimbang arah vertikal sajrone ngecor plastik, sing ndadekake bagean-bagean kasebut rusak amarga tingkat penyusutan sing beda ing saben. arah.Warpage disebabake dening stres internal sing isih ana ing bagean kasebut, sing kabeh minangka manifestasi deformasi sing disebabake dening orientasi stres sing dhuwur.Mulane, dhasar, desain cetakan nemtokake kecenderungan warpage saka bagean.Iku angel banget kanggo nyuda kecenderungan iki kanthi ngganti kondisi cetakan.Solusi utama kanggo masalah kasebut kudu diwiwiti kanthi desain cetakan lan perbaikan.Fenomena iki utamane disebabake dening aspek ing ngisor iki:

 

1. Cetakan:

 

(1) Kekandelan lan kualitas bagean kudu seragam.

 

(2) Desain sistem cooling kudu nggawe suhu saben bagean saka rongga jamur seragam, lan sistem gating kudu nggawe aliran materi simetris supaya warping disebabake arah aliran beda lan tingkat shrinkage.Sampeyan perlu kanggo ngilangi prabédan Kapadhetan, prabédan tekanan lan prabédan suhu ing rongga sabisa.

 

(3) Tlatah transisi lan sudhut kekandelan workpiece kudu Gamelan cukup, lan duwe sifat demolding apik, kayata nambah tunjangan demoulding, Ngapikake polishing saka lumahing mati, lan njaga imbangan ing sistem ejection.

 

(4) Knalpot kudu apik.

 

(5) Nambah kekandelan tembok bagean utawa nambah arah anti-warping, lan nambah kemampuan anti-warping saka bagean kanthi nguatake iga.

 

(6) Kekuwatan materi sing digunakake ing cetakan ora cukup.

 

2. Ing sisih plastik:

 

Plastik kristal duwe kesempatan deformasi warpage luwih akeh tinimbang plastik amorf.Kajaba iku, plastik kristal bisa nggunakake proses crystallization sing crystallinity sudo karo Tambah saka cooling rate lan tingkat shrinkage dadi cilik kanggo mbenerake deformasi warpage.

 

3. Pangolahan:

 

(1) Tekanan injeksi dhuwur banget, wektu nahan tekanan dawa banget, lan suhu leleh banget sithik lan kacepetan cepet banget, sing bakal nambah stres internal lan nyebabake deformasi warping.

 

(2) Suhu saka jamur dhuwur banget lan wektu cooling cendhak banget, kang ndadekake part overheated sak demolding lan ejection deformasi occurs.

 

(3) Ngurangi kacepetan meneng lan meksa mburi kanggo ngurangi Kapadhetan kanggo matesi generasi kaku internal nalika ngramut daya minimal.

 

(4) Yen perlu, bagean-bagean sing gampang digulung lan dirusak bisa dibentuk kanthi lembut utawa dibongkar banjur dicopot.

 

 

Ndaftar kanggo kelas umum Zhenye Injection Molding Exchange tanggal 24 September

 

4. Analisis garis warna bar warna lan pola warna produk cetakan injeksi

 

Kedadeyan cacat iki utamane masalah umum saka bagean plastik sing diwarnai karo masterbatch, sanajan pewarna masterbatch luwih unggul tinimbang pewarna bubuk garing lan tempel pewarna ing babagan stabilitas warna, kemurnian warna lan migrasi warna.Pewarnaan, nanging distribusi, yaiku, keseragaman campuran partikel warna ing plastik sing diencerake relatif kurang, lan produk rampung kanthi alami duwe beda warna regional.

 

Solusi utama:

 

(1) Tambah suhu bagean dipakani, utamané suhu ing mburi mburi bagean dipakani, supaya suhu cedhak utawa rada luwih dhuwur tinimbang suhu bagean leleh, supaya masterbatch nyawiji sanalika bisa. nalika lumebu ing bagean leleh, dipun promosiaken seragam nyawiji karo pengenceran, lan nambah kasempatan Cairan nyawiji.

 

(2) Ing kondisi kacepetan meneng pancet, nambah meksa mburi bisa nambah suhu nyawiji lan efek shearing ing tong minyak.

 

(3) Ngowahi jamur, utamané sistem gating.Yen gapura amba banget, nalika nyawiji liwat, efek aliran turbulen miskin, lan Tambah suhu ora dhuwur, supaya ora seragam, lan growong jamur pita kudu narrowed.

 

5. Analisis panyebab shrinkage lan depresi produk cetakan injeksi

 

Sajrone proses ngecor injeksi, shrinkage produk minangka fenomena sing umum.Alasan utama iki yaiku:

 

1. sisih mesin:

 

(1) Yen bolongan nozzle gedhe banget, materi molten bakal mili bali lan nyilikake, lan yen cilik banget, resistance bakal gedhe banget lan jumlah materi bakal ora cukup.

 

(2) Yen pasukan clamping ora cukup, lampu kilat uga bakal nyilikake, supaya mriksa apa ana masalah karo sistem clamping.

 

(3) Yen jumlah plasticization ora cukup, mesin karo jumlah gedhe saka plasticization kudu dipilih kanggo mriksa apa meneng lan tong minyak rusak.

 

2. Cetakan:

 

(1) Desain bagean kudu nggawe seragam kekandelan tembok lan njamin shrinkage konsisten.

 

(2) Sistem pendinginan lan pemanasan cetakan kudu mesthekake yen suhu saben bagean konsisten.

 

(3) Sistem gating kudu ora ana alangan lan resistensi kudu ora gedhe banget.Contone, ukuran saluran utama, pelari lan gerbang kudu cocog, lancar kudu cukup, lan area transisi kudu transisi busur.

 

(4) Suhu kudu tambah kanggo bagean lancip kanggo mesthekake aliran materi Gamelan, lan suhu jamur kudu sudo kanggo bagean nglukis-walled.

 

(5) Gapura kudu dibukak kanthi simetris, coba mbukak ing bagean tembok sing kandel, lan volume sumur kadhemen kudu ditambah.

 

3. Ing sisih plastik:

 

plastik Crystalline nyilikake luwih saka plastik non-kristal, lan jumlah materi kudu jumbuh tambah sak Processing, utawa agen pangowahan kudu ditambahake kanggo plastik kanggo nyepetake crystallization lan nyuda shrinkage sag.

 

4. Pangolahan:

 

(1) Suhu tong minyak dhuwur banget lan volume owah-owahan banget, utamane suhu tungku ngarep.Kanggo plastik kanthi fluiditas sing kurang, suhu kudu ditambah kanthi tepat kanggo njamin kelancaran.

 

(2) Meksa injeksi, kacepetan, lan meksa mburi banget kurang, lan wektu injeksi cendhak banget, supaya volume materi utawa Kapadhetan ora cukup lan meksa shrinkage, kacepetan, lan meksa bali gedhe banget, lan wektu. dawa banget, nyebabake lampu kilat lan shrinkage.

 

(3) Jumlah pakan, yaiku, nalika pad buffer gedhe banget, nggunakake tekanan injeksi, lan yen cilik banget, jumlah pakan ora cukup.

 

(4) Kanggo bagean sing ora mbutuhake presisi, sawise injeksi lan tetep meksa, lapisan njaba Sejatine dipadhetke lan hardened, lan bagean sandwich isih alus lan bisa ejected, lan jamur dirilis sanalika bisa. bisa alon-alon digawe adhem ing udhara utawa banyu panas., sing bisa nggawe depresi shrinkage Gamelan lan kurang conspicuous tanpa mengaruhi nggunakake.

 

 

Ndaftar kanggo kelas umum Zhenye Injection Molding Exchange tanggal 24 September

 

6. Panyebab analisis cacat transparan produk cetakan injeksi

 

Titik fusi, garis-garis perak, polistirena retak, bagian kaca plexiglass sing transparan, lan kadang filamen garis-garis perak sing berkilauan bisa dideleng liwat cahya.Garis-garis perak iki uga dikenal minangka sparkles utawa retak.Iki amarga kaku kui ing arah vertikal saka kaku tensile, lan molekul polimer saka nggunakake tengen duwe orientasi aliran abot lan nuduhake prabédan ing tingkat completion saka bagean unoriented.

 

Solusi:

 

(1) Ngilangi gangguan saka gas lan impurities liyane, lan kanthi garing plastik.

 

(2) Ngurangi suhu materi, nyetel suhu tong minyak kanthi bertahap, lan nambah suhu cetakan kanthi tepat.

 

(3) Tambah meksa injeksi lan nyuda kacepetan injeksi.

 

(4) Tambah utawa nyuda tekanan bali pra-plastik lan nyuda kacepetan meneng.

 

(5) Ngapikake kondisi exhaust saka runner lan growong.

 

(6) Ngresiki kemungkinan penyumbatan muncung, pelari lan gerbang.

 

(7) Shorten siklus ngecor.Sawise demolding, annealing bisa digunakake kanggo ngilangi garis-garis perak: kanggo polystyrene, tetep ing 78°C kanggo 15 menit, utawa ing 50°C suwene 1 jam, lan kanggo polikarbonat, panas nganti ndhuwur 160°C kanggo sawetara menit..

 

7. Analisis panyebab warna sing ora rata saka produk cetakan injeksi

 

Alasan utama lan solusi kanggo warna produk cetakan injeksi sing ora rata yaiku:

 

(1) Difusi pewarna sing ora apik, sing asring nyebabake pola katon ing cedhak gerbang.

 

(2) Stabilitas termal plastik utawa pewarna kurang.Kanggo nyetabilake nada werna saka bagean, kahanan produksi kudu strictly tetep, utamané suhu materi, volume materi lan siklus produksi.

 

(3) Kanggo plastik kristal, nyoba nggawe tingkat cooling saben bagean saka bagean konsisten.Kanggo bagean sing beda kekandelan tembok gedhe, pewarna bisa digunakake kanggo nutupi prabédan warna.Kanggo bagean kanthi kekandelan tembok seragam, suhu bahan lan suhu cetakan kudu diatasi..

 

(4) Wangun lan wangun gapura lan posisi bagean duwe pengaruh ing ngisi plastik, nyebabake aberasi kromatik ing sawetara bagean, sing kudu diowahi yen perlu.

 

 

Ndaftar kanggo kelas umum Zhenye Injection Molding Exchange tanggal 24 September

 

8. Nimbulaké analisis cacat werna lan kinclong produk injeksi nyetak

 

Ing kahanan normal, kinclong ing lumahing bagean injeksi nyetak utamané ditemtokake dening jinis plastik, colorant lan Rampung saka lumahing jamur.Nanging, cacat kayata werna lumahing lan cacat gloss, lan werna lumahing peteng produk asring disebabake sawetara alasan liyane.

 

Alasan lan solusi kanggo iki yaiku:

 

(1) Rampung saka jamur iku miskin, lumahing growong wis teyeng, etc, lan exhaust jamur ora apik.

 

(2) Sistem gating cetakan rusak, sumur slug kadhemen kudu digedhekake, pelari, pelari utama polesan, pelari lan gapura kudu digedhekake.

 

(3) Suhu bahan lan suhu cetakan kurang, yen perlu, metode pemanasan lokal gerbang bisa digunakake.

 

(4) Tekanan pangolahan sithik banget, kacepetan alon banget, wektu injeksi ora cukup, lan tekanan mburi ora cukup, nyebabake kompak lan permukaan sing peteng.

 

(5) Plastik kudu plastik kanthi lengkap, nanging degradasi materi kudu dicegah, pemanasan kudu stabil, lan pendinginan kudu cukup, utamane kanggo tembok sing kandel.

 

(6) Nyegah materi kadhemen saka ngetik workpiece, lan nggunakake spring ngunci poto utawa nyuda suhu muncung yen perlu.

 

(7) Kakehan bahan daur ulang sing digunakake, kualitas plastik utawa pewarna kurang, dicampur karo uap banyu utawa rereged liyane, lan kualitas pelumas sing digunakake kurang.

 

(8) Gaya clamping kudu cukup.

 

9. Analisis alasan kanggo garis-garis perak ing produk cetakan injeksi

 

Garis-garis perak ing produk cetakan injeksi, kalebu gelembung udara permukaan lan pori internal.Penyebab utama cacat yaiku gangguan gas (utamane uap banyu, gas dekomposisi, gas pelarut, udara).Alasan khusus dianalisis kaya ing ngisor iki:

 

1. Aspek mesin:

 

(1) Ana sudut mati ing aliran materi amarga nyandhang tong minyak lan meneng utawa sirah karet lan ring karet, kang bakal decomposed dening dadi panas kanggo dangu.

 

(2) Sistem dadi panas metu saka kontrol, nyebabake suhu dadi dhuwur banget lan decomposed.Priksa manawa ana masalah karo unsur pemanas kayata thermocouple lan gulungan pemanas.Desain sekrup sing ora cocog, nyebabake solusi utawa gampang digawa menyang udara.

 

2. Cetakan:

 

(1) knalpot kurang.

 

(2) Resistance gesekan saka pelari, gapura lan rongga ing cetakan gedhe, nyebabake overheating lan dekomposisi lokal.

 

(3) Distribusi gerbang lan rongga sing ora seimbang, lan sistem pendinginan sing ora wajar bakal nyebabake pemanasan sing ora seimbang lan overheating lokal utawa mblokir saluran udara.

 

(4) Saluran pendinginan bocor banyu menyang rongga.

 

3. Ing sisih plastik:

 

(1) Kelembapan plastik dhuwur, proporsi bahan daur ulang kakehan utawa ngemot kethokan sing mbebayani (kethokan gampang rusak), plastik kudu garing kanthi lengkap lan kethokan kudu diilangi.

 

(2) Kanggo nyerep kelembapan saka atmosfer utawa saka pewarna, pewarna uga kudu garing, lan paling apik kanggo nginstal pengering ing mesin.

 

(3) Jumlah pelumas, stabilisator, lan liya-liyane sing ditambahake ing plastik kakehan utawa campuran ora rata, utawa plastik kasebut duwe pelarut sing molah malih.Dekomposisi plastik campuran uga bisa kedadeyan nalika tingkat pemanasan angel dianggep.

 

(4) Plastik kasebut terkontaminasi lan dicampur karo plastik liyane.

 

4. Pangolahan:

 

(1) Nalika suhu, meksa, kacepetan, tekanan bali, lan kacepetan motor leleh dhuwur banget kanggo nimbulaké bosok, utawa meksa lan kacepetan banget kurang, wektu injeksi, meksa nyekeli ora cukup, lan meksa mburi iku. banget kurang, Kapadhetan bakal nambah amarga Gagal kanggo njupuk dhuwur meksa.Ora cukup kanggo nyawiji gas lan katon streak perak, kudu nyetel suhu, tekanan, kacepetan lan wektu sing cocog lan nggunakake kacepetan injeksi multi-tataran

 

(2) Tekanan bali sing kurang lan kacepetan rotasi cepet nggampangake udhara mlebu tong minyak lan mlebu cetakan kanthi bahan molten.Nalika siklus dawa banget, materi molten digawe panas kanggo dawa banget ing tong minyak lan decomposes.

 

(3) Jumlah materi sing ora cukup, buffer pakan sing gedhe banget, suhu bahan sing kurang banget utawa suhu cetakan sing kurang banget bakal mengaruhi aliran lan tekanan cetakan materi, lan ningkatake pembentukan gelembung.

 

 

Ndaftar kanggo kelas umum Zhenye Injection Molding Exchange tanggal 24 September

 

10. Analisis penyebab jahitan sing dilas ing produk plastik

 

Nalika plastik molten ketemu ing wangun pirang-pirang untaian ing rongga amarga nemoni bolongan sisipan, wilayah sing tingkat aliran ora terus-terusan, lan wilayah ing ngendi aliran bahan ngisi diganggu, jahitan las linier diprodhuksi amarga ora bisa digabungake kanthi lengkap. .Kajaba iku, nalika ngecor injeksi gapura ana, lapisan weld uga bakal kawangun, lan kekuatan lan sifat liyane saka lapisan weld miskin.Alasan utama yaiku:

 

1. Pangolahan:

 

(1) Meksa injeksi lan kacepetan banget kurang, lan suhu tong minyak lan suhu jamur banget kurang, asil ing cooling durung wayahe saka nyawiji ngetik jamur lan katon lapisan weld.

 

(2) Nalika tekanan lan kacepetan injeksi dhuwur banget, injeksi bakal kedadeyan lan jahitan las bakal katon.

 

(3) Kacepetan kudu ditambah, lan tekanan mburi kudu ditambah kanggo nyuda viskositas plastik lan nambah Kapadhetan.

 

(4) Plastik kudu garing kanthi apik, lan bahan daur ulang kudu digunakake kurang.Yen jumlah agen rilis akeh banget utawa kualitase ora apik, jahitan las bakal katon.

 

(5) Ngurangi pasukan clamping kanggo nggampangake exhaust.

 

2. Cetakan:

 

(1) Ana akeh banget gerbang ing rongga padha, lan gapura kudu suda utawa nyetel simetris, utawa nyetel sabisa kanggo jahitan weld.

 

(2) Knalpot ing jahitan las kurang, lan sistem pembuangan kudu disetel.

 

(3) Sprue gedhe banget, ukuran sistem gating ora bener, lan gapura dibukak supaya aliran nyawiji watara bolongan insert, utawa nggunakake minangka sethitik insert sabisa.

 

(4) Yen kekandelan tembok owah-owahan kakehan, utawa kekandelan tembok banget tipis, kekandelan tembok bagean kudu seragam.

 

(5) Yen perlu, sumur fusi kudu dibukak ing jahitan fusi supaya jahitan fusi bisa dipisahake saka benda kerja.

 

3. Ing sisih plastik:

 

(1) Pelumas lan stabilisator kudu ditambahake kanthi tepat ing plastik kanthi fluiditas utawa sensitivitas panas sing kurang.

 

(2) Plastik ngemot akeh impurities, lan yen perlu, ngganti plastik kanthi kualitas apik.

 

11. Analisis panyebab pola geter produk cetakan injeksi

 

Bagean plastik kaku kayata PS mbentuk corrugations kandhel tengah ing gapura ing lumahing cedhak gapura, kadhangkala disebut pola geter.Alesane yaiku Nalika viskositas nyawiji gedhe banget lan jamur kapenuhan ing wangun stagnasi, materi ing mburi ngarep bakal condense lan nyilikake sanalika ndemek lumahing growong, lan nyawiji sakteruse ngembangaken materi kadhemen shrunk lan terus. kanggo maju.Aliran materi mbentuk pola kejut permukaan nalika maju.

 

Solusi:

 

(1) Kanggo nambah suhu tong minyak, utamane suhu nozzle, suhu cetakan uga kudu ditambah.

 

(2) Nambah tekanan injeksi lan kacepetan kanthi cepet ngisi rongga cetakan.

 

(3) Ngapikake ukuran pelari lan gapura kanggo nyegah resistensi sing gedhe banget.

 

(4) Exhaust saka jamur kudu apik, lan slug kadhemen cukup gedhe kudu nyiyapake.

 

(5) Bagean-bagean kudu ora dirancang banget.

 

12. Analisis panyebab bengkak lan bubbling produk cetakan injeksi

 

Sawetara bagean plastik nuduhake bengkak utawa blisters ing sisih mburi sisipan logam utawa ing wilayah sing kandel banget sawise cetakan dibebasake.Iki disebabake dening ekspansi gas sing dibebasake miturut tumindak katup tekanan internal plastik sing durung rampung digawe adhem lan atos.

 

solusi:

 

1. cooling efektif.Ngurangi suhu jamur, ndawakake wektu mbukak cetakan, lan nyuda suhu pangatusan lan pangolahan materi.

 

2. Ngurangi kacepetan ngisi, nyuda siklus mbentuk, lan nyuda resistensi aliran.

 

3. Tambah meksa nyekeli lan wektu.

 

4. Ngapikake kondisi sing tembok workpiece banget nglukis utawa owah-owahan kekandelan nemen


Wektu kirim: Jul-30-2022