Cara pangopènan lan pangopènan saben dina cetakan injeksi

Cara pangopènan lan pangopènan saben dina cetakan injeksi

 

模具维护

1. Kaping pisanan, perusahaan cetakan injeksi kudu nglengkapi saben cetakan nganggo kertu resume kanggo ngrekam lan ngetung panggunaan, perawatan (lubrication, reresik, pencegahan karat) lan karusakan kanthi rinci.Adhedhasar iki, bisa ditemokake bagean lan komponen apa sing wis rusak, tingkat nyandhang, lan tingkat nyandhang.Nyedhiyakake informasi babagan nemokake lan ngrampungake masalah, uga paramèter proses cetakan cetakan lan bahan sing digunakake ing prodhuk, supaya bisa nyepetake wektu uji coba cetakan lan nambah efisiensi produksi.

2. Perusahaan pangolahan kudu nyoba macem-macem sifat jamur ing operasi normal mesin cetakan injeksi lan cetakan, lan ngukur ukuran bagian plastik cetakan pungkasan.Liwat informasi kasebut, kahanan cetakan sing ana bisa ditemtokake, lan rongga lan inti bisa ditemokake.Miturut informasi sing diwenehake dening bagean plastik, status karusakan saka jamur lan langkah-langkah pangopènan bisa diadili.

 

3.Fokus ing nelusuri lan testing sawetara bagéan penting saka jamur: fungsi ejection lan bagean guide kanggo mesthekake gerakan mbukak lan nutup saka jamur lan ejection bagean plastik.Yen ana bagean macet amarga karusakan, iku bakal mimpin kanggo stoppage produksi, supaya kudu tansah tetep cetakan thimble lan guide kirim lubricated (lubricants paling cocok kudu dipilih), lan ajeg mriksa apa thimble lan guide kirim deformed lan lumahing rusak.Sawise ketemu, padha kudu diganti ing wektu;sawise ngrampungke siklus produksi, jamur kudu lenga anti-teyeng profesional kudu Applied kanggo lumahing apa, gerakan lan bagean guide, lan manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo pangayoman saka kekuatan lentur saka bagean prewangan karo Gir, cetakan rak. lan cetakan spring kanggo mesthekake yen padha tansah ing kondisi apa paling;Kanthi produksi Swara wektu, saluran cooling gampang kanggo simpenan ukuran, teyeng, silt lan ganggang, kang nyuda salib-bagean saka saluran cooling lan narrows saluran cooling, kang nemen nyuda exchange rate panas antarane coolant lan jamur. lan nambah biaya produksi perusahaan.Manungsa waé kudu dibayar kanggo ngresiki cetakan pelari panas;kanggo jamur pelari panas, pangopènan sistem pemanasan lan kontrol mbiyantu kanggo nyegah kedadeyan kegagalan produksi, mula penting banget.Mulane, sawise saben siklus produksi, pemanas sabuk, pemanas rod, probe pemanasan lan thermocouple ing cetakan kudu diukur nganggo ohmmeter.Yen lagi rusak, padha kudu diganti ing wektu lan dicenthang karo resume jamur.Bandingake lan simpen cathetan supaya masalah bisa dideteksi kanthi pas wektune lan bisa ditindakake.

 

4. Pay manungsa waé kanggo pangopènan lumahing jamur, kang langsung mengaruhi kualitas lumahing prodhuk, lan fokus ing nyegah teyeng.Mulane, penting banget kanggo milih lenga anti-karat sing cocok, berkualitas tinggi lan profesional.Sawise jamur ngrampungake tugas produksi, cara sing beda kudu diadopsi kanggo mbusak cetakan injeksi ampas miturut cara cetakan injeksi sing beda.Batang tembaga, kabel tembaga lan agen pembersih jamur profesional bisa digunakake kanggo mbusak cetakan injeksi residual lan celengan liyane ing cetakan, lan banjur garing.Dilarang ngresiki obyek sing atos kayata kabel wesi lan batang baja supaya ora goresan.Yen ana bintik-bintik karat sing disebabake dening cetakan injeksi korosif, gunakake gilingan kanggo tlatah lan polish, lan semprotan lenga anti-karat profesional, banjur simpen cetakan ing papan sing garing, adhem, lan bledug.


Wektu kirim: Aug-06-2022