Kabar

  • Peran pin ejector, tabung push lan pin ejector ing cetakan injeksi

    Peran pin ejector, tabung push lan pin ejector ing cetakan injeksi Nalika mesin injeksi meneng digunakake, tekanan ing ndhuwur sekrup nalika sekrup muter lan mundur diarani tekanan plastik, uga dikenal minangka tekanan bali.Gedhene tekanan iki bisa diatur ...
    Waca liyane
  • Cara pangopènan lan pangopènan saben dina cetakan injeksi

    Cara pangopènan lan pangopènan saben dina cetakan injeksi 1. Kaping pisanan, perusahaan cetakan injeksi kudu nglengkapi saben cetakan kanthi kertu resume kanggo ngrekam lan ngetung panggunaan, perawatan (lubrication, reresik, nyegah karat) lan karusakan kanthi rinci.Adhedhasar iki, bisa ditemokake pa ...
    Waca liyane
  • Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka Injection Molding

    Injeksi ngecor cacat umum lan nimbulaké 1. Analysis saka nimbulaké kokain injeksi nyetak produk Cracking, kalebu filamentous retak, mikro-retak, putih ndhuwur, retak, lan krisis trauma disebabake tancep saka bagean lan balapan mlayu, miturut wektu retak , wis dibagi...
    Waca liyane
  • Pitu sistem utama ing cetakan injeksi plastik

    Struktur dhasar saka jamur injeksi bisa dipérang dadi pitung bagéan: bagean ngecor, sistem gating, mekanisme nuntun, piranti ejector, parting tambahan lan inti mekanisme narik, cooling lan sistem dadi panas lan sistem exhaust.1. Wangun perangan Iku nuduhake perangan-perangan kang dumadi...
    Waca liyane
  • Bojone wong wadon sing libido dhuwur tuku boneka seks sing katon kaya dheweke

    Bojone sing wis suwe banget sing berjuang karo libido sing dhuwur saka bojone tuku boneka seks sing katon kaya dheweke kanggo ngilangi stres nalika dheweke ana ing swasana ati sing ala.Char Grey, 23, lan bojone Callum, 28, wiwit ngenalake boneka sing kaya urip, sing dijenengi Dee, menyang kamar turu "kanggo rempah-rempah ...
    Waca liyane
  • Distrik Kesehatan Benton Franklin ngawasi saluran banyu kanggo ganggang beracun

    "0,15 mikrogram saben liter;wis wayahe.Kita bakal masang pratandha kanggo ngelingake wong-wong sing nemokake racun ing banyu, "ujare.Iki minangka bagean saka program pemantauan saluran banyu anyar ing Distrik Kesehatan Benton-Franklin kanggo nanggepi asu mati ing September kepungkur ...
    Waca liyane
  • CARA PLASTIK NON-RECYCLABLE diowahi dadi ENERGI

    CARA PLASTIK NON-RECYCLABLE diowahi dadi ENERGI Barang-barang sing ora bisa didaur ulang digunakake minangka standar.Baterei sing bisa dibuwang, gadget sing bisa dibuwang, plastik sing bisa dibuwang, lan liya-liyane.Pola kasebut mboko sithik wiwit mandheg, lan umume item ndeleng cara anyar minangka digunakake maneh, digunakake maneh, utawa diganti dadi anot ...
    Waca liyane
  • Tawaran smartwatch paling apik kanggo dina pisanan Amazon Prime Day 2022

    Cyclingnews duwe dhukungan pamirsa. Kita bisa entuk komisi afiliasi nalika sampeyan tuku liwat tautan ing situs web kita. Pramila sampeyan bisa dipercaya.Yen sampeyan nggoleki jam tangan pinter anyar, Amazon Prime Day minangka wektu sing apik kanggo njupuk jam tangan anyar kanthi kabeh fitur sing paling apik kanggo nglacak jam kerja sampeyan.
    Waca liyane
  • Kursi Bean Bag Waterproof yaiku Recliner Outdoor Ultimate

    Dina musim panas sing males pantes dadi kursi sing paling males, tas kacang buncis lanskap sing dirancang kanggo santai, ngambang lan lungguh ing srengenge.Sapa wae ing pasar golek kursi blumbang anyar? Sampeyan bisa uga wis ngelingi, kaya kabeh liyane, regane luwih larang tinimbang sing sampeyan kenang. Iku har...
    Waca liyane
  • Pabrik Fantastic minangka tukang mesin ing model gizmo sing nyenengake lan kompleks

    Fantastic Factories minangka pembangun mesin game cepet sing cocog kanggo para penggemar Gizmos sing uga seneng muter dadu (lan ngrancang dadu) sethithik ing pengalaman game. Asli diterbitake dhewe ing 2019, game kasebut nampa versi sing luwih gedhe ing musim dingin pungkasan saka Deep Water Games. , sing nggawa menyang aud luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Ukuran pasar cetakan India bakal tuwuh kanthi cetakan Alfa Plast $ 1.47 milyar lan perkakas cetakan klasik ing antarane pemasok utama

    - Bagéyan saka pembalap pangembangan tombol kanggo pasar perkakas India elinga lawang mbukak anyar kanggo infus logam aluminium mbentuk, minangka saben investigator senior ing Technavio.The ukuran pasar wis mestine kanggo berkembang dening USD 1.47 milyar saka 2020 kanggo 2025. Nguber manawa pilihanipun kanthi pengalaman kita ...
    Waca liyane
  • Adler Industrial Solutions entuk Rapid Mould Solutions

    ERIE, Pa., 8. Nopember 2021/PRNewswire/ – - Adler Industrial Solutions, Inc. ("Adler"), sawijining organisasi pangembangan ing bisnis wangun, ngumumake dina iki yen wis rampung ngamanake Rapid Mould Solutions, Inc. ( “Speedy Die”).Tawaran kasebut nuduhake subse Adler...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3