Kasus - Bumper Part Otomotif

Katrangan singkat:

Molding Injeksi Otomotif Kapabilitas ngecor injeksi kanggo proyek otomotif R&D, nganyarke produk lan proses, pangembangan cetakan lan pangembangan formulasi otomotif


Detail Produk

Tag produk

7
1
Panggonan asal Guangdong, China
Jeneng merek Popper Mould-Tech
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk baja
Bahan Plastik Kab PP, PC, PA, PA6, ABS, PET, PVC, POM.etc
Sistem Gate Pelari Kadhemen / Pelari Panas
Ejeksi Pin / Stripper Plate.lsp
Plat AB 1.1730 / P20 .etc
Alat Urip Prototipe - 1.000.000 poto
Mold Base LKM stand moldbase - Salin komponen HASCO
Rongga & Inti P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc
Rampung lumahing Polandia / Tekstur / Perawatan panas.lsp
Jumlah Rongga Wektu timbal cetakan tunggal / kaping / kulawarga: 3-8 minggu

30

3

Molding Injeksi Otomotif Kapabilitas ngecor injeksi kanggo proyek otomotif R&D, nganyarke produk lan proses, pangembangan cetakan lan pangembangan formulasi otomotif
Komponen plastik lan polimer otomotif, piring lacquer lan rod uji mbutuhake proses lengkap kanthi fasilitas uji cetakan injeksi.
Popper Mold-Tech ahli riset ngecor injeksi kanggo plastik otomotif lan senyawa, Applied kanggo komponen lan bagean.
Kombinasi fasilitas cetakan injeksi, tes lan keahlian nyedhiyakake data sing akurat lan relevan kanggo ndhukung proses pelanggan kayata RandD.Proses manufaktur kalebu penentuan penyusutan cetakan, pangukuran PVT, penentuan aliran spiral lan pangukuran 3D.Fasilitas tes cetakan injeksi dilengkapi macem-macem cetakan lan bisa digunakake kanggo nemokake sekrup lan cetakan.

Ana kemungkinan nggunakake meneng utawa jamur customer.Pengalaman Popper Mold-Tech ing polimer lan plastik otomotif kalebu tes fisik lan mekanik ing macem-macem kahanan tes, tes cuaca lan katrampilan kimia analitis, kompetensi lan peralatan, uga fasilitas pabrik pilot kanggo komponen otomotif cetakan injeksi lan bar uji kayata ISO 294.

Jasa Molding Injeksi
Layanan Pengujian Injeksi Molding
Full Size Component Injection Molding

Layanan Plastik Otomotif
Tes fisik lan mekanik polimer otomotif
Pengujian pelapukan plastik otomotif
Program pilihan bahan otomotif
Tes fungsi plastik otomotif
Pengolahan plastik otomotif

4

pro-3drw


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita