Kasus - Mold Gear

Katrangan singkat:

Minangka ahli sing dipercaya ing industri otomotif, mobilitas lan transportasi, kita bisa nulungi sampeyan nemokake solusi sing cocog karo standar safety, tes lan kinerja produsen peralatan otomotif.


Detail Produk

Tag produk

7
8
Panggonan asal Guangdong, China
Jeneng merek Popper Mould-Tech
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk baja
Bahan Plastik Kab PP, PC, PA, PA6, ABS, PET, PVC, POM.etc
Sistem Gate Pelari Kadhemen / Pelari Panas
Ejeksi Pin / Stripper Plate.lsp
Plat AB 1.1730 / P20 .etc
Alat Urip Prototipe - 1.000.000 poto
Mold Base LKM stand moldbase - Salin komponen HASCO
Rongga & Inti P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc
Rampung lumahing Polandia / Tekstur / Perawatan panas.lsp
Jumlah Rongga Wektu timbal cetakan tunggal / kaping / kulawarga: 3-8 minggu
1
5

Napa Pilih Bagean Mekanik Plastik Luwih saka Logam?
Nalika kita menehi loro administrasi mesin plastik lan logam, saiki lan maneh siji materi mathuk karya luwih dibandhingake sabanjuré.Ing kono keterlibatan sing dawa banget - grup kita bisa mbantu nemokake plastik utawa logam sing cocog kanggo nampung usaha, industri, lan pedoman sampeyan.

bagean mekanik plastik

Kombinasi bagean - Bagean logam sing beda-beda asring bisa diupgrade dadi bagean plastik tunggal.Ngurangi jumlah bagean uga nyuda kabutuhan kanggo latches lan kumpul.
Bobot nyuda - Umume plastik kaping pirang-pirang luwih entheng tinimbang seng lan duwe kekandelan sing luwih murah.Bagean sing entheng tegese migunani lan nyuda panggunaan bahan bakar.
Dana investasi kerja - Bagean plastik asring mbutuhake kumpul sing ora penting lan bisa nyuda kabutuhan tugas opsional kaya welding, lukisan, lan stamping laser.
Eksekusi - Akeh polimer plastik menehi proteksi saka efek, geni lan oposisi sintetik lan uga non-konduktif, melu bagean sampeyan supaya luwih apik ing aplikasi dhasar.
Pilihan Part Mekanik Plastik
We offer macem-macem jinis plastik kanggo nelusuri bagean tartamtu.Kanthi saben plastik sing duwe macem-macem kualitas lan kapasitas, iki minangka dhaptar plastik lan aplikasi lan bisnis sing paling normal:

Plastik PPSU (polyphenylsulfone) minangka termoplastik sing ora jelas sing dikenal kanthi kekuatan efek sing utama lan keamanan sing didorong tekanan sing luar biasa.Biasane digunakake ing bisnis klinis lan penerbangan.
Deleng (polieter eter keton) minangka termoplastik semikristalin kanthi sifat oposisi mekanik lan senyawa sing luar biasa.Utamane sregep karo aplikasi vakum super dhuwur sing umume digunakake kanggo bagean ing perusahaan penerbangan, mobil lan sintetik.
Teflon®, utawa PTFE (polytetrafluoroethylene), minangka fluoropolymer rekayasa sing kuat sing nduweni oposisi sintetik sing luar biasa, eksekusi sing luar biasa ing suhu sing nggegirisi, lan sifat outgassing sing sithik.Teflon misuwur ing penerbangan, modern, panganan lan minuman, lan usaha material lan biomedis.
Ultem®, utawa polyetherimide, minangka plastik tingkat dhuwur sing asring digunakake ing aplikasi tartamtu sing mbutuhake oposisi sing luwih apik tinimbang intensitas, cairan utawa aliran listrik.Sawetara aplikasi normal nggabungake instrumen ilmiah, bagean pesawat, gadget klinis, bagean semikonduktor, lan konektor sing tenggelam.
Kynar®, utawa PVDF (polyvinylidene fluoride) minangka termoplastik sing biasane digunakake ing garis lan fitting kanggo nyukupi kabutuhan pipa ing pirang-pirang usaha.

Cetakan nglereni pusat mesin CNCCetakan nglereni pusat mesin CNC

mesin ngecor injeksiMesin ngecor injeksi

Cut kabel CNCPemotongan kawat

pro-3drw


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk