Sajarah

mjg (1)

Sejarah (Foshan Popper Mould-Tech)
Saka Pendiri
Jenengku Jimmy Y., lan aku pemilik Foshan Popper Mold-Tech.Foshan Popper Mould-Tech minangka tandha semangat kanggo Pabrik Cetakan Injeksi Plastik.Nalika aku mikir babagan miwiti bisnis iki, aku ngerti manawa akeh tantangan sing nunggu aku ing lapangan iki sing kudu dak lakoni kanthi komitmen lan kekarepan.Aku wis janji karo aku sadurunge miwiti bisnis iki yen kualitas, inspeksi, teknologi, lan kepuasan pelanggan bakal dadi prioritas kita.Aku uga mutusake yen aku mung bakal nyewa anggota tim sing duwe pendidikan, berpengalaman, lan trampil kanggo nyedhiyakake layanan manufaktur Cetakan Injeksi Plastik sing canggih kanggo para klien.
Untunge, aku entuk kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis iki kanggo kepentingan pabrik lan klienku.Aku matur nuwun banget kanggo tim 8 Insinyur Desain Perkakas sing wis njamin pangembangan lan kemajuan Foshan Popper Mold-Tech.

Sejarah Kita Kabeh Babagan Pabrikan Cetakan Injeksi Plastik Berkualitas Tinggi
Sajarah Foshan Popper Mould-Tech
Kita miwiti makarya ing taun 2021 kanggo ngladeni kabeh industri lan bisnis sing mbutuhake Cetakan Injeksi Plastik On-Demand.Kita wis nindakake kanthi apik amarga pengalaman sing sugih ing Molding Injeksi Plastik.Kita miwiti nggarap kontrol kualitas, lan saiki kita duwe salah sawijining sistem kontrol kualitas sing paling apik lan lengkap ing industri kasebut.Foshan Popper Mold-Tech nyakup area insinyur Perkakas lan karyawan mesin.
Kita setya nyedhiyakake layanan manufaktur Cetakan Injeksi Plastik sing unik kanggo para pelanggan kanthi tarif sing paling apik lan kompetitif.We darmabakti dhéwé kanggo dandan terus-terusan lan pembangunan.
(Sejarah kita yaiku ………….. Dedikasi, Kerja Keras, Kualitas, lan Tekad)