Tur Pabrik

babagan (2)

Tur Pabrik

Foshan Popper Mould-Tech minangka pabrik manufaktur Mould Injeksi Plastik pelanggan profesional sing ana ing Foshan lan Dongguan, China.Kita nyedhiyakake cetakan injeksi plastik sing digawe khusus kanggo nyukupi kabutuhan alat khusus para klien.Ayo goleki cepet babagan faktor kita

Fasilitas lan Peralatan Kita

Kita minangka pabrik cetakan injeksi kanthi lengkap sing nggunakake sumber cetakan sing bener kanggo nggawe Cetakan Injeksi Plastik berkualitas tinggi.Kita tansah njaga peralatan kita munggah-tingkat lan inovatif gumantung panjaluk modern.Ing Foshan Popper Mould-Tech, kita nggunakake teknologi sing paling dhuwur, biaya-efektif kanggo nambah produktivitas kanthi biaya sing murah.Kita duwe fasilitas saka desain kanggo CNC, EDM, kabel Cut, polish, lan jamur fitting.Thanks kanggo peralatan testing cetakan kelas dhuwur, kita duwe sistem kontrol kualitas sing mantep kanggo njamin standar dhuwur ing saben langkah proses pembangunan.

Rincian Peralatan lan Fasilitas Panjenengan
babagan (1)

babagan (3)

Wong Kita

Saiki, kita duwe tim 8 insinyur perkakas ing omah kanggo nggawe model injeksi plastik.Staff kita Highly experienced lan trampil ing industri ngecor injeksi plastik.Dheweke bangga karo pakaryane lan percaya ngladeni para klien ing tingkat paling dhuwur.Wong kita minangka kunci sukses pabrik kita, lan kita nganggep dheweke minangka anggota kulawarga.Tim stabil lan profesional Foshan Popper Mould-Tech minangka dhasar karya lan kepuasan pelanggan sing berkualitas tinggi.
Layanan Manajemen
Kanggo njamin kualitas lan standar ing saben langkah manufaktur Cetakan Injeksi Plastik, kita duwe pakar layanan manajemen sing mbantu para insinyur lan nggawe kabeh proses gampang lan bisa diakses kanggo para klien.Kita bangga Layanan Manajemen Kita!