Kasus - Phamaceutical Syring

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

12
11
Panggonan asal Guangdong, China
Jeneng merek Popper Mould-Tech
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk baja
Bahan Plastik Kab PP, PC, PA, PA6, ABS, PET, PVC, POM.etc
Sistem Gate Pelari Kadhemen / Pelari Panas
Ejeksi Pin / Stripper Plate.lsp
Plat AB 1.1730 / P20 .etc
Alat Urip Prototipe - 1.000.000 poto
Mold Base LKM stand moldbase - Salin komponen HASCO
Rongga & Inti P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc
Rampung lumahing Polandia / Tekstur / Perawatan panas.lsp
Jumlah Rongga Wektu timbal cetakan tunggal / kaping / kulawarga: 3-8 minggu

Aplikasi Industri Medis saka Molding Injeksi Plastik

Molding Injeksi Plastik minangka proses manufaktur modern sing nawakake macem-macem kaluwihan nalika ditrapake ing industri medis.Macem-macem piranti medis, komponen, peralatan laboratorium, lan fasilitas digawe kanthi nggunakake proses cetakan injeksi plastik kelas medis.Kaluwihan manufaktur sing ora dingerteni wis nggawe proses manufaktur sing digawe khusus kanggo nyukupi syarat lan spesifikasi industri medis.Artikel iki babagan mupangat utama nglamar cetakan injeksi plastik ing industri medis.

Keuntungan Utama saka Molding Injeksi Plastik Kelas Medis

Manufaktur piranti medis, bagean, lan peralatan laboratorium wis mbukak dalan kanggo kontraktor medis nggunakake cara sing efisien lan ekonomis kanggo nyukupi kabutuhan khusus industri medis.Aplikasi cetakan injeksi plastik kelas medis ing industri medis yaiku:

Bagian Medis Implantable

● Beakers
● Tabung Uji
● Wadhah
● Omah lan Casing Peralatan Laboratorium
● bagean bedhah
● Peralatan Bedah
● Perlengkapan Pengiriman Obat

Ortopedi

Saiki, panggunaan cetakan injeksi plastik ing industri medis diwatesi lan mung ditrapake ing sawetara wilayah.Nanging, iku bisa ditambahi lan lengkap kanggo meh kabeh wilayah pinunjul saka industri medical, utamané ngendi awet lan sterilization-loropaken bagean medical dibutuhake.Molding Injeksi Plastik temtu proses manufaktur paling apik kanggo produksi akeh komponen medis.

Peralatan Medis

Molding Injeksi Plastik digunakake ing produksi macem-macem peralatan medis amarga menehi macem-macem kaluwihan produksi, kalebu:

Biaya-Efektifitas

Molding Injeksi Plastik minangka cara sing paling ekonomis sing dadi cithak biru kanggo produksi akeh peralatan medis.

Akurasi tanpa cacat

Manufaktur lan ngrancang piranti, komponen, lan peralatan medis mbutuhake akurasi sing dhuwur amarga kesalahane sithik.Variasi saka mikron utawa milimeter siji bisa nyebabake proses produksi normal.Mulane, proses manufaktur kanthi akurasi tanpa cacat dibutuhake kanggo produksi peralatan medis.Untunge, Molding Injeksi Plastik minangka cara sing akurat banget sing bisa njamin produksi akeh peralatan medis kanthi panyimpangan part-to-part minimal.

Pilihan saka Material

Molding Injeksi Plastik ora liya nalika milih bahan.Ana macem-macem pilihan bahan plastik sing bisa dipilih kanggo produksi peralatan medis.Mesthine, ora kabeh bahan plastik migunani kanggo nggawe peralatan medis, nanging isih ana keluwesan lan fleksibilitas sing cukup.

Daya tahan

Umume Bahan Plastik nuduhake kekuatan mekanik lan daya tahan sing dhuwur.Dheweke ora mung tahan cuaca nanging uga duwe pengaruh minimal saka faktor lingkungan.Amarga kekuatan tensile dhuwur, padha bisa nresep jumlah dhuwur meksa tanpa ngganti wangun utawa nuduhake sembarang bejat utawa retak pratandha.

Low Kerentanan kanggo kontaminasi

Bahan plastik ora gampang kontaminasi.Padha tahan banget kanggo kontaminasi sing ora nuduhake owah-owahan ing komposisi sanajan sawise sawetara sterilizations.

Karakteristik Bahan

Bahan plastik duwe kabeh sifat fisik lan kimia sing dibutuhake kanggo produksi peralatan lan piranti medis tingkat dhuwur.

Kapasitas Sterilisasi Dhuwur

Bahan plastik nduweni kapasitas sterilisasi sing dhuwur, amarga paling apik digunakake kanggo produksi piranti lan komponen medis.

Tahan Lingkungan Ekstrem

Bahan plastik sing digunakake ing proses manufaktur kanggo industri medis cocog kanggo digunakake ing kahanan lingkungan lan iklim sing ekstrem.Dheweke uga bisa digunakake ing produksi piranti medis sing bakal digunakake minangka Bio-implants ing awak manungsa.

Pilihan saka Bahan kanggo Medical-Grade Plastic Injection Molding

Kaya sing wis diterangake kanthi rinci babagan aplikasi cetakan injeksi plastik ing industri medis, mula kudu milih bahan kanggo nggawe peralatan medis lan bagean.Ayo kita ngenalake sampeyan sawetara bahan plastik sing paling populer sing digunakake ing industri medis.

Silikon -

Bagean lan piranti medis sing mbutuhake keluwesan lan kekuatan mekanik sing dhuwur biasane digawe saka bahan plastik silikon.Iku tahan lama, bio-implantable, lan biaya-efektif kanggo produksi akeh ing industri medical.

Polikarbonat -

Nalika visibilitas peralatan lan komponen medis dadi prioritas, polikarbonat minangka bahan plastik sing dipilih amarga kekuatan mekanik sing dhuwur kanthi sifat transparan.Iki tahan panas lan sinar UV saéngga dadi prekursor plastik paling apik kanggo produksi peralatan laboratorium.

Polietilena -

Kanthi bobot molekul sing dhuwur, poliethelin minangka pilihan sing paling apik kanggo digunakake minangka lapisan permukaan ing peralatan lan prostetik sing bisa dipakai.Komponen lan piranti medis sing digawe nganggo poliethelin nuduhake daya tahan sing dhuwur, penampilan sing apik, lan permukaan sing luhur.

Polipropilena -

Bagean, piranti, lan peralatan medis sing mbutuhake pirang-pirang sterilisasi digawe nganggo polipropilena amarga tahan panas lan radiasi.

4

pro-3drw


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk