Kasus - Cangkang Plastik Elektronik

Katrangan singkat:

Sanajan nyatane elektronik wis suwe banget sajrone sawetara dekade kepungkur, industri kasebut ora bakal adoh tanpa plastik.Ing pirang-pirang cara, plastik lan elektronik kerja bareng kanggo ngasilake gadget sing kita duwe saiki.Plastik ngasilake piranti elektronik sing praktis kanggo konsumen rata-rata kanthi nggawe desain luwih ramah pangguna lan nyuda biaya manufaktur.


Detail Produk

Tag produk

21
207
Panggonan asal Guangdong, China
Jeneng merek Popper Mould-Tech
Mode wangun Cetakan Injeksi Plastik
Bahan Produk baja
Bahan Plastik Kab PP, PC, PA, PA6, ABS, PET, PVC, POM.etc
Sistem Gate Pelari Kadhemen / Pelari Panas
Ejeksi Pin / Stripper Plate.lsp
Plat AB 1.1730 / P20 .etc
Alat Urip Prototipe - 1.000.000 poto
Mold Base LKM stand moldbase - Salin komponen HASCO
Rongga & Inti P20/H13/NAK80/S50C/S136/738H.etc
Rampung lumahing Polandia / Tekstur / Perawatan panas.lsp
Jumlah Rongga Wektu timbal cetakan tunggal / kaping / kulawarga: 3-8 minggu

1

2

Sanajan nyatane elektronik wis suwe banget sajrone sawetara dekade kepungkur, industri kasebut ora bakal adoh tanpa plastik.Ing pirang-pirang cara, plastik lan elektronik kerja bareng kanggo ngasilake gadget sing kita duwe saiki.Plastik ngasilake piranti elektronik sing praktis kanggo konsumen rata-rata kanthi nggawe desain luwih ramah pangguna lan nyuda biaya manufaktur.

Plastik asring ana ing elektronik
Plastik nglindhungi lan ngisolasi produk elektronik.Akeh piranti elektronik, saka laptop nganti stopwatch, entuk manfaat saka proteksi kandang elektronik plastik keras.Kajaba iku, komponen elektronik plastik umum banget ing printer, game portabel, telpon, kalkulator, jam weker, lan piranti elektronik liyane.

Fleksibilitas Desain
Asring luwih gampang lan luwih murah kanggo ngasilake komponen elektronik plastik kanthi bentuk sing sampurna tinimbang materi liyane.Kanthi elektronik plastik cetakan injeksi, bentuk lan ukuran bagean meh ora ana watesan.Sampeyan bisa nggawe bagean ngendi akeh glued bebarengan bagean logam utawa bahan liyane padha needed.Saben ikatan nggawe bagean luwih ringkih lan luwih larang kanggo diproduksi.Panggunaan plastik nyuda biaya lan nambah umur layanan.

Fleksibilitas Desain
Asring luwih gampang lan luwih murah kanggo ngasilake komponen elektronik plastik kanthi bentuk sing sampurna tinimbang materi liyane.Kanthi elektronik plastik cetakan injeksi, bentuk lan ukuran bagean meh ora ana watesan.Sampeyan bisa nggawe bagean ngendi akeh glued bebarengan bagean logam utawa bahan liyane padha needed.Saben ikatan nggawe bagean luwih ringkih lan luwih larang kanggo diproduksi.Panggunaan plastik nyuda biaya lan nambah umur layanan.

4

pro-3drw


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita