Babagan awake dhewe

https://www.poppermoldtech.com/about-us/

Profil Perusahaan

Foshan Popper Mould-Tech minangka pabrik ing bisnis manufaktur Cetakan Injeksi Plastik Berkualitas Tinggi lan digawe kanggo nyukupi kabutuhan khusus para klien industri.Thanks kanggo tim insinyur perkakas profesional lan berpengalaman, kita ahli ing Molding Injeksi Plastik lan Desain Mould.Saiki, kita nglayani akeh lapangan lan industri, kalebu:
o Elektronika
o Perkakas Rumah Tangga
o Medis
o Komunikasi
o Otomotif
oSports Equipment

Foshan Popper Mould Tech didegaké ing taun 2008 minangka pabrikan teknik sing nglayani dodolan lan kabutuhan teknis layanan cetakan injeksi plastik ing luar negeri.Kanthi luwih saka 16 taun pengalaman ing industri ngecor, kita mbangun kerjasama long-term karo klien jaban rangkah lan uga wis Produsèn saka akeh merek donya-misuwur.Kanthi dikarepake kanggo ngecor injeksi plastik, ngecor injeksi adat, ngecor injeksi prototipe, ngecor insert, lan liyane terus, kita uga terus kanggo nggedhekake layanan kita, nambah bakat kita, lan nambah teknologi kanggo fasilitas kita.Saka wiwitan nganti rampung, Popper Mould Tech duwe pengalaman lan kapasitas kanggo mbantu apa sing sampeyan butuhake kanggo proyek sampeyan.Saka long run nganti medium lan short run, kita ngirim asil kanthi efisien lan tepat wektu.Sawise nglakokake bisnis sing sukses luwih saka pitung puluh taun, pengalaman lan pengalaman kita katon ing saben bagean sing kita produksi.Lan, mesthi, kabeh produk lan bagean kita digawe kanthi bangga ing China.

Jantung perusahaan lan budaya manufaktur adhedhasar prinsip utama iki:

● Nyediakake layanan customer mimpin tim pinunjul
● Tansah ketemu pangarepan customer kita kanggo kualitas lan pangiriman
● Njaga sistem modern lan teknologi mimpin
● Providing engineering, desain, kualitas lan solusi Manufaktur plus support singklien pantes.

babagan (1)

babagan (2)

babagan (3)

Apa Pilih Kita

Apa sampeyan nggoleki Produsen Cetakan Injeksi Plastik sing dipercaya lan bisa dipercaya kanggo proyek sampeyan?Sampeyan bisa ngandelake Foshan Popper Mold-Tech!Kita dikenal kanggo nyedhiyakake tarif sing paling kompetitif kanggo Sampeyan.Sampeyan bisa mriksa produk kita kanggo referensi sadurunge pesen.Kita nyedhiyakake layanan Molding Injeksi Plastik sing paling dhuwur ing saindenging China.Nalika nyewa kita minangka Penyedia Layanan Cetakan Injeksi Plastik, sampeyan bakal entuk keuntungan ing ngisor iki:

Cetakan Injeksi Plastik Manufaktur miturut Proses Industri

Aplikasi Cara Inovatif Produksi

Riset Estetika sadurunge ngasilake cetakan teknis

Manufaktur Berkualitas Tinggi

Fleksibilitas lan Kualitas Layanan Dijamin

Kutipan online

Tarif Kompetitif

Turnaround cepet

Carane Kita Bisa

hgfd